Nu finns möjlighet att gå kurs i Djurkommunikation igen

Djurkommunikations kurs Del 1, 30 – 31/10 2021

Då det visade sig att mina kurser i Ottjärn och Nordmaling blev oerhört uppskattade och att det finns intresse för ytterligare kurser så kommer jag att besöka Örnsköldsvik för ännu en grundkurs i djurkommunikation.
Funderar du på hur det skulle kännas att kunna kommunicera med djur?
Hur gör man när man tolkar budskap från djuren?
Och hur kommunicerar man utan ord?
Detta och mycket mer får du ta del av under kursdagarna som innehåller både praktiska och teoretiska moment. Vi kommer att öva på varandra, läsa djur på distans samt prata med hundar som kommer på besök. Vi besöker även hästarna i stallet för att kommunicera med dessa.
Att öppna sig och lyssna på någon kräver tyst uppmärksamhet och lugn. Genom meditation och avslappnings övningar så kommer ni under kursen att fördjupa er förbindelse med djuren.
Därifrån börjar vi sedan resan i hur djuren kommunicerar och hur du kan ta emot det, via tankeöverföring, bilder, känslor och intryck.
Inga förkunskaper krävs då detta är en grundkurs!

Kursinformation

Antal deltagarplatser: Minimum 6 st och max 10 st
Plats: Kroksta Hallen Örnsköldsvik
Datum: 30-31/10 2021
Tid: Lördag- Söndag 10 – ca.17
Fika: Ingår i kursavgiften
Lunch: Medtages. Det finns möjlighet att värma mat i micro.
Pris: 3000 kr (varav 500 kr är anmälningsavgift och återbetalas ej vid avbokning).
Kontaktperson anmälan: Lena Lorenzen. lenalor@outlook.com
Inbetalning sker till konto: 8424-4 973693644 -5 Swedbank. Om inbetalning sker från annan bank än Swedbank så lägger du in ovanstående kontonummer med endast 14 siffror totalt. Dvs. att den femte siffran tas bort (4).
Obs! Märk inbetalningen med ditt namn.
Sista anmälningsdag: 30/9 2021
Ett mejl kommer att skickas ut till de som anmält sig, ca 1 vecka innan kursstart med lite praktisk information kring kursdagarna. Så vänligen uppge er mejladress till mig vid anmälan. Kursledare Lena Lorenzen Naturligt Samspel 073 – 81 84 980 www.facebook.com/NaturligtSamspel