Freestylekurs nybörjare 14-15 november

14-15 november Freestylekurs Nybörjare

Jag heter Sabine Åström och kommer hålla freestylekurs hos Fyrtassen den 14-15 november 2020.
Idag har jag en golden och två australian kelpies men haft hund sedan 2004. Jag har genom åren fört fram flera champions i rallylydnad, lydnad, freestyle och heelwork to Music. Under åren 2011-2016 tävlade jag i det svenska landslaget i freestyle och heelwork to music, med bästa placering 2.a i kvalomgången på VM samt ett individuellt NM brons. Jag är anlitad till hålla kurser både i Sverige och Norge. Är utbildad domare samt instruktör i freestyle och heelwork to Music.

Jag vill ha en bra känsla med min hund både på träning och tävlingsplanen, där arbetet i sig är en belöning för hunden. I denna kurs kommer vi fokusera på grunder inom freestyle. Dessa grunder fungerar både för den som vill aktivera sin hund, stärka relationen men även som grundträning för framtida freestylehunden. Längre fram planeras en fortsättnings/tävlingskurs. För den intresserade planeras flera tävlingar i närområdet under hösten.

Jag ser fram emot att komma och hålla kurs hos Fyrtassen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.