Kurs i Djurkommunikation 31/5-2/6 2019

Då det visade sig att mina kurser i Ottjärn blev oerhört uppskattade och att det finns intresse för ytterligare kurser så kommer jag att besöka Nordmalings Ridklubb för ännu en grundkurs i djurkommunikation.

Funderar du på hur det skulle kännas att kunna kommunicera med djur?
Hur gör man när man tolkar budskap från djuren?
Och hur kommunicerar man utan ord?
Detta och mycket mer får du ta del av under kursdagarna som innehåller både praktiska och teoretiska moment. Vi kommer att öva på varandra, läsa djur på distans samt prata med hundar som kommer på besök. Vi besöker även hästarna i stallet för att kommunicera med dessa.

Att öppna sig och lyssna på någon kräver tyst uppmärksamhet och lugn. Genom meditation och avslappnings övningar så kommer ni under kursen att fördjupa er förbindelse med djuren. Därifrån börjar vi sedan resan i hur djuren kommunicerar och hur du kan ta emot det, via tankeöverföring, bilder, känslor och intryck.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.