Viltspårkursens avslut med anlagsprov

Idag klarade dessa fyra sina viltspårsprov, domare var Leif Roth (till vä) spårläggare Lars Andersson (till hö). Från höger Angelica med sin Klara gdk anlagsprov, Malin med sin LA gdk anlagsprov, Johanna och Vira gdk anlagsprov och Ulla Stina med Joker fick ett första pris i öppen klass! Stort Grattis till er!!

Detta var den sista kullen viltspårare som vi på Fyrtassen lotsat genom skogarna, efter 13 år känns det fint med ett så bra avslut. Tack till alla ekipage som genom åren deltagit i våra kurser, ni är ca 100 stycken, tack för alla goa skratt och tack för några gråa hår! Önskar er alla lycka till i skogarna framöver.
Kanske ses vi på någon annan kurs på Fyrtassen.
Lars och jag tackar för gofikat vi blev överraskade med idag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.